och här står jag kvar, för jag blir så dum av dig

hoppas på att jag snart får svar av siesta då jag bara blir nervösare och nervösare att jag inte kommer få jobbet.. hade faktiskt jäkligt kul trots allt idag på experimentariet i danmark. blev filmade av pensionärsjävlar på tv5, hoppas det kommer med då sofias reaktion var klockren. så håll utkik, haha! mår jäkligt illa nu och är varm som en gnu så ska lägga mig tidigt idag. puss

'Cause you're everywhere to me. And when I close my eyes it's you I see

blev plötsligt riktigt taggad inför träning! tar med mig kameran så ni får några bilder. jisses vad varmt det är, sport bh och shorts. TAGGA, HEJ!
Katy Perry – E.T. (Tiësto Remix -Club)
Klein – Lönneberga (Radio Edit) - Radio Edit
Lil Jon – Hey

vi lär oss av varandra

kanske dax att börja blogga ordentligt, eller också strunta i bloggen som jag gjort den senaste tiden? känns som om jag bara ältar samma sak i varje inlägg, och det är ju inte kul att läsa. har inga bilder iheller, gud.. förstår inte varför ni kikar in här. TILL EN ANNAN SAK, jag varit hemma idag pga ryggen och ska snart dra mig till brunnen då vi ska till dk med klassen imorgon. ikväll blir det sista hockeyträningen för denna säsong, känns tungt.

The truth hurts, that's why people lie

idag.. har jag inte gjort ett skit! mest legat i sängen, nyttigt. igår drog jag först på stan med mamma och pappa, fick med mig två blusar, en skjorta och ett par jeans. sen träffade jag andy i stan och drog till väla för att leta en vårjacka till honom. vid sex så skjutsade päronen mig till casper sen var jag hos honom tills halv ett, min favorit.

please mr postman

fick besöka läkaren idag pga att jag ramlat antal ggr, blir yr, börjar svettas på 3 sec osv. dom hittade dock inget fel på mig förutom att mitt hjärta är långsammare än vad det borde vara och en annan sak med att min kropp inte bränner energi i den farten som den borde. gör ont i armen nu efter blodprovet, haha! imorgon ska jag umgås med världens bästa pojkvän sen på lördag ska jag först på stan med mammi sen ska jag hjälpa andy med vårjacka på väla. så blir nog inte mycket uppdatering..fast det har det inte varit på länge heh. PUSS!

---> träning!

and how proud i am to call you my boy

what about daddy cool?

totalt jätte död. ska plugga med johanna senare, hej.

-

för det sårar mig.


ice ice baby

efter skolan drog jag och johanna med mammi på maxi sen stack jag ner till stan och träffade hanna som jag inte träffat på evigheter. fikade på espresso house och gick en snabbis på stan. fick även världens bästa överraskning när jag kom hem, pappa hade varit och hämtat min mobil som vi beställde igår. hihi! ska nog lägga mig snart, är inte nådigt trött. puss

riktigt sugen!




#16

orkar inte blogga, pluggar för det mesta och har varit jätte trött de senaste dagarna. skriver när jag har lust, puss!

tonight I'm fuckin' you

varför vara snygg när man kan vara ful? har inget att skriva, tjohoo. jo, jag är riktigt förbaskat kär i min pojkvän. mmmm, riiiktigt kär. poss


levis

sitter och sammanfattar samhällskunskap vilket jag egentligen inte alls vill. SKA städa rummet nu, behöver paus och sen ikväll sticker jag till casper och sover där. får se om det blir någon uppdatering mer idag, puss.

you know you gotta be mine

   

                                  jag saknar fortfarande vissa delar jag behöver för att må som bäst.
                                                     jag saknar för mycket, och för många.


black and yellow

har inget roligt alls att blogga om, så får bli gårdagens outfit och kvallen suger då jag zoomat.

skor, vagabond
svarta nelon strumpbyxor
svart linne/tunika, gina
linne, bikbok
skjorta, cubus
smycken olika


casper

ska nanna strax, bestämt kläder för imorgon, duschat och ..inte mycket mer. städningen gick ju bra, ja jävlar. strunt i det, är så jäkla lycklig ikväll i vilket fall som. tagga med nedanstående låt!
Boney M. – Daddy Cool

forever and a day, that's what I want. when I'm with you

nu ska jag leka lite med saxen och fixa till mina numera shorts. sen kallar duschen, puss!





waking up horny✞




poss

pluggade i bibblan igår och även om det kanske inte ser ut som det, så älskar johanna mig. jag lovar! vi har massa bus på g inför kommande månader, hihihi! du e bezt, efter mig vill säga..



mens humör

det man inte vet, lider man inte av.
men det man vet, och inte vill veta. lider man av!

frukost, städning och samhällskunskap. hej lediga dag!

three words

even if my heart should break, you'd be the best mistake i'd ever made.


you can be my hero

trött, tröttare, jonna. ledig imorgon, så jävla underbart. nu blir det snart bingen, puss


all eyes on me

geografiprov avklarat, grymt skönt. sista provet (som vi fått) imorgon, ännu mer skönt! känns som man kan softa nu, men näääru. ska läsa min engelska bok som jag ska ha prov på imorgon sen blir det chuck 20:00 hihi! pusss

jag älskar dig jävla kioskmongo, är inget utan dig.



''om man inte tröttnar på varandra efter ett år. tröttnar man aldrig''

ååååh, blir irriterad. suttit med boken i knäet sedan tolv men får fan inget gjort. gör allt och inget. har åtminstonde tagit undan en del på mitt rum och sökt sommarjobb. men ska städa rummet helt istället då jag ändå inte får något plugg gjort. griffin trivs med att jag inte har städat, alltid någon!
 

hej förälskelse

2 månader ♥

you try to take the best of me

somnade inte förens fyra och vaknade nyss med en irriterande sol i huvudet. men vädret börjar ta sig! ska sätta igång med att städa mitt oerhört stökiga rum sen ska jag plugga geografi. bloggen är riktigt lame, men äääh. puss!

they need an excuse to suck our cocks

ae, fyfan vad dom är grymma! håj

LMFAO – I'm In Miami Bitch
LMFAO – La La La
LMFAO – Shots
LMFAO – I Am Not A Whore
LMFAO – Scream My Name
LMFAO – Party Rock Anthem
David Rush – Shooting Star - Party Rock Mix

svart

det är supertomt utan min fina pojkvän här. saknar honom massor redan. ska inte nanna än utan ska lyssna musik ett tag. pussar

en tredjedel av den jag var går hem. en är krossad, en är din

vad vill du ha av mig?
vem ska jag vara för dig?
jag försöker men du vill inte höra.
jag kan börja om.

jag bär tyngden utav rymden

var på väla en snabbis, fick med mig ett par byxor. även hittat en ny bebis som jag ska köpa så snart som möjligt. helt nerkärad, hihihi. om ett tag kommer casper, wohoo. pussar

-


pappersflygplan

vilket grymt väder!! skinnjackan, conversen och solbrillorna är på. ska dra på väla med mamma, sen blir det dejt med geografi boken och sen ikväll blir det nog att träffa min casper. massor med pussar!


du var bäst

jag älskar dig. så vi kanske, kanske syns igen.

you are my sweetest downfall

nya converse, vampire diaries och casper. bättre kväll får man leta efter! puss

singing- ayo

jag har mensvärk. jag behöver choklad. jag är trött. jag längtar efter en solsemester tillsammans med johanna.  jag vill shoppa. jag saknar casper. & jag pluggar. en helt jävla vanlig dag då alltså, pussar.

sweet dreams

griffin, check
nyduschad, check
säng som väntar, check

skitskriv

saker som gör mig något sjukt irriterad:

- folk som hela tiden är i behov utav uppmärksamhet och gör allt för uppmärksamhet som att tala högt på stan för att alla ska höra hur full man var i helgen eller skrika ''men sluuuuuta'' för minsta lilla vidrörning eller tetning av en kille.
- folk som kommer in i ett lag och förväntar sig att bli accepterade även om dom fullkomligt skiter i reglerna laget har sedan innan.
- folk som inte lämnar tillbaka saker i det skick det var när man lånat något.
- folk som har behov utav att skryta på facebook för sina polare hur jävla bra dom är på något, när dom i själva verket suger. och polarna man skryter för, har ju såklart ingen aning om man är duktig på det man säger eller inte.
- folk som skriver hur jävla bra deras flick/pojkvän är på facebook och hur mycket man älskar personen. men snälla, careface?! om man nu älskar varandra så innerligt så behöver man inte visa det för hela omvärlden sålänge personen man älskar vet om det.

ja, jag låter som en surkärring. men dessa sakerna går mig på nerverna något sjukt!


favvisar




fiorelli

det är kallt ute. men med skinnjacka blir allt genast mycket kallare. kom hem vid halv fyra och satte mig med samhällskunskapsboken men har inte fått ett skit gjort. casper var här en snabbis och känns som jag suttit och stirrat vägg sedan dess. är döds trött och hungrig nu och vill bara slänga mig i soffan. men icke, samhällskunskap nu innan käk sen ska jag duscha och dö! puss


qu'il est gay

huvudvärk, nu ska jag kolla igenom nyckelorden och sen lägga mig. puss!

det är försent att be om förlåtelse

plugg, plugg och plugg. slutade tio i två, tog bussen hem, däckade i två timmar sen har jag suttit med nyckelord i samhällskunskapen. borstade griffin innan också då han fäller somfan nu, fick ju halva katten med mig i borsten och då borstade jag snabbt.. ska stänga ner facebook och fortsätta nu, puss. btw: söt bror.


hej hej hej

härligt mör man är i kroppen efter att inte ha tränat på två veckor. gjorde en fin liten buttplant (rövlandning) igår också, mmhhh det känns i ryggen idag. tackar för den! ska fixa mig nu sen blir det skolan tjugo över tio, weho. puss


RSS 2.0