hundra tusen ögon som stirrar men ingen ser

skrivit en del om antiken nu, men om det räcker vetitusan. försöker tänka ut vad jag ska ha för kläder imorgon, men kommer inte fram till något vettigt. ska nog sätta mig och locka håret, känner för att ha lockigt imorgon. saknar sanni, ack ja. ska träffa henne i veckan, hihi! puss

är det status vi jagar dagligen?

sprutan värker i armen, jag är trött som en åsna (om nu åsner är väldigt trötta, de ser åtminstonde ut så på deras utseende) och jag orkar inte leta fakta efter antiken. tyskan har jag gett upp efter fem minuter, det blev tre rader om mein katze griffin. jag återkommer för mer gnällande. to me- glöm inte datorlappen tills imorgon!

måste-skriva-av-mig

jag har världens lust att avslöja det jag vet. men nej, jag ska visa mig som en bra tjej. att du inte har stake nog att säga vad du tycker och tänker är ditt problem, inte mitt. bara ditt och delvis hennes. för det är hon som får lida i slutändan, när hon får reda på vad som skett i ditt huvud. varför jag ens vill förklara för henne? jag vet inte. för i hennes ögon är jag inget annat än ett hatobjekt som hon vill bli av med, en gapig fjortis som säger vad jag tycker och tänker, får vad jag vill. men vet du vad? tänk dig in i ditt eget liv tjejen, så ska du se vem som är vilket av oss två. om jag vill förstöra för dig? nej. för då hade jag redan haft det jag vill ha, som är det mest betydelsefulla för dig. sluta hata mig för något jag inget gjort, lär dig känna mig, därefter kan du ha åsikter om mig och uttrycka dig om mig och mitt beteende. för du vet ingenting om mig. och han, ja.. han ska få piss om han fortsätter.

jag ser dig mer än du tror

varför stanna hos någon som inte gör dig lycklig?

but if i had you

efter något som känns som hela livet så har jag äntligen kommit hem. yrat runder efter recept till min tredje spruta i en evighet, och fick den klockan tjugo i fyra. så nu är mina sprutor klara, kan inte bli bättre! efter sprutan fick jag hämtat min kalender hemma hos johanna. ska sätta mig och göra läxorna för imorgon nu, pussar!
Rasmus Seebach – Engel

moget

app, kom hem nyss. blidde ingen hjälm eller damasker, inga storlekar i damasker och hjälmen som faktiskt satt bra på mig hade inte sån sak så man slipper få upp hak-skyddet inkrossat i skallen. får leta vidare i guess. kollade på lille maxi när han tränade i jonstorp och var även i helsingborg en runda och kollade. är lite arg just nu så vill inte skriva mer ifall jag skulle skrivit något dumt här i bloggen som avslöjar för mycket av mina känslor för allmänheten. pussar!

underbara, älskade

behöver ny hjälm och damasker så det ska inhandlas nu. får åka upp till ängelholm, inte mer med det. johanna tjatar på mig att jag ska kolla bussen på fejan. men orkar inte, hihi. skriver antingen senare ikväll eller imorgon. peace på min fjortisbild nedan.

So will you ever love me again? only time will tell

ni är ju helgrymma på att besöka min blogg! underbara människor, eller också tjuvare. i don't give a shit. dagen har sett ut såhär:
-cykla till skolan med johännää
-någon..lektion?!
-rast
-tyska
-lunch
-ih
-håla i en timme..
-mentor samtal, slut
-ner på stan och fixa en grej, johanna hänka
-cykla hem med fjanten igen. hihi
later!

you're not better than me

ska nanna nu, skriver imorgon. ska baskemej cykla med johanna till skolan. duktiga flickor! PUSSAR
ditt leende säger mer än vad du vill och tror.

i miss you, i miss you

hinner ett inlägg innan jag sticker. det var stelt efter att inte ha tränat på två veckor kan jag lugnt meddela, irriterat i halsen dessutom men det är what ever. fick nyss ett viktigt samtal (viktigt innebär pengar) och klart somfan att jag tappar mobilen när jag ska svara så batteriet åker ut? skitbra. ska ringa upp snart, men nu sticker jag för att äta hos mormor och morfar. puss

come and get you some candy

har börjat bli frisk och ska träna idag, nu när jag vaknar har hostan börjat komma tillbaka och snuva? roligt. ska dra mig till träning i vilket fall som sen blir det mormor och morfar halv två. så uppdateringen blir urkass! fan vad grymma ni är på att kika in här. PUSS!


jag stängde aldrig ner, men nu jävlar går det över styr

''jag avskydde dig för jag tyckte att du var mycket sötare än mig'' du är ful, men ska jag hata dig för honom?
fan, godnatt nu!





cooler than me

jag kommer vänta tills dagen då du vill ha mig igen. jag är trött, och borde sova. ska slita mig från datorn snart, smsar mig till söms eller också läser jag sandor/slash/ida. bilden togs nyss, en trööööött jonna. pussar!


Jeg elsker kun dig min engel




sp1c

jag har haft en bra dag idag, träffat folk som betyder mycket för mig. lille andy kom och hälsade på mig ett tag, han var inte lätt att få med på foto inte. men jag lyckades halvt, haha älskar sista bilden.



mitt hår luktar dig

jag saknar dig, även då du sitter framför mig och skrattar åt det jag säger till dig. jag vill så mycket, men jag varken vågar eller kan. varför känner jag såhär? det är som en lag, något förbjudet. känslan jag får då du tittar på mig, eller när du ler mot mig. jag kan inte beskriva den, jag fylls med kärlek. jag vill så gärna vara nära dig, få röra din kind, andas in din doft. att få prata med dig, om det så bara varar i fem minuter är dagens höjdpunkt. bara få vara, bara vara vi två, inte tänka på någonting annat som kretsar runt oss. jag älskar det så. jag älskar dig.

detta är min blogg, inte görans, inte svens och inte din. jag skriver vad jag vill, så skit fan i vad jag skriver om ni stör er på det. big deal?! don't think sooo

j&j

jag är så jävla glad över att vi börjar hitta tillbaka till varandra, hur har jag klarat mig utan dig? du är bäst johanna bertilsson. tro fan inte att jag släpper dig en gång till din knas.


Jeg er så ked af, men nu er det forbi

''även vi fäster oss vid dom jonna, för du har bra smak på killar. dom är alltid väldigt snälla''
ska baskemej ta mig i kragen och fixa mig, later!


utan fiskar blir vi torsk

vaknade, eller blev snarare väckt av pappa. jag är trött och lite hängig, bloggen kommer nog inte vara värst livlig ett tag framöver. men inte vet jag, jag vet inte så mycket faktiskt. händer nog inget idag, möjligen ikväll om jag får lite sällskap. funderar på att göra läxan vi fått tills onsdag eller träna på matte pappret.
varför bryr jag mig om dig, när du inte bryr dig ett piss om mig?
att spela kylig passar inte dig.


älskar hon dig bättre än vad jag kan?

oh come and get you some, come and get you some. oh oh.

juste, jag typ gillar dig

25/7-27/8.
du är utan tvekan värd det bästa. det var tufft att säga farväl till någon man ägnat tid och delat minnen med. att ta farväl till sin pojkvän och sin bästavän. du gjorde vadsom för mig. fan, detta är jobbigt. men det var bäst såhär. tiden med dig var kort, men den var fin. tack för parfymen, lappen och kortet. tack för att du kom till helsingborg idag. tack för du förstår. '' vi kanske träffas igen om tre år jonna'' ja pierre, det hoppas jag att vi gör. ta väl hand om dig och se till att skaffa dig den bästa flickan i världen.

och det snurrar i huvudet, för jag vet själv inte svaret

ska sova, ack.. har så mycket att tänka igenom. desperat blogg.nu öh.. hm.. arg på dig. skola imorgon ''wie'' sweet dreams!


rädd för att göra ett misstag jag sent kommer ångra

ska nog jädrar ta ut flätorna, dra ner till salongen och be mamma klippa upp håret och klippa lite på luggen. färgning kan jag knappast förvänta mig, buhu. lateroo!
är jag redo för detta framsteg..?

ungefär som ''du suger, är tråkig och jag vill inte längre ha dig''

lockar håret, hostar somfan. jävla piss, allt är så förvirrande just nu. jag vill inte, men det är bäst så. hade behövt prata med min bästavän, essie och julia kom hem nu! jag behöver er. sticker till skolan om ungefär en halvtimme så hörs vi när jag sen någon gång kommer hem. puss


i wanna bom bang bang with your body yo

srsly, älskar redan min klass. haha, så jävla sköna människor! ska nog dansa lite på de, PUSSAR!

bumpy ride

stack till brunnen och köpte äpplen när jag kom hem vid två tiden, hem och läste bok i soffan. däckade och ska snart byta kläder, sen sticker jag till ishallen. möte, roligt.. jävla blåsväder idag. mhmm..


smärtan växer långsamt

ni är underbara på att besöka mig! underbart kul att blogga då. ska sova, måste. natti natt!

satan

det gör ont.

i wanna be on you

nyduschad, känns great! ska antingen dega mera här eller läsa bok. fick sådan plötslig huvudvärk. inte alls skönt. ishallen imorgon, gillas! först skola dock, vi ska gå i stan? kul.. blir nog inte mera uppdatering ikväll, ska iallafall fortsätta att dansa till musiken och leta upp kläder inför imorgon. pussis

radion spelar vår låt

& jag är en jävel, för jag vet precis hur jag ska göra.
men jag låter det gå långsamt, plågsamt.
för tillslut så lyckas jag, ännu en gång.


you had me at hello

andra skoldagen avklarad, jag trvis. OM jag gör. fick inget rabattkort fixat då jag skulle ringa någon och fråga om jag fick från gymnasiet först, så får vänta på det. käkar en macka nu och ska läsa ida/slash/sandor som vi blev tvingade att låna idag. eller ja, vi skulle låna någon så jag tod den. har inget vettigt att skriva, puss.

yes, i do

blev ääääntligen av med honom. höh, skoja. nämen, fick mycket sagt vilket är bra. ska ta bussen tidigt imorgon :'( så ska sova, as trött och as förkyld. skriver imorgon någon gång. pussaaar

i did it just for you.

kom hem för ungefär en haltimme sedan. skolan verkar jätte bra och jag trivs redan i min klass! efter skolan drog jag till mc för att träffa julia, elise och ..märtha? buss hem och sen sitter jag här nu, robin kommer snart så ska vi snacka. inga planer inför ikväll, tror inte jag ska göra så mycket då jag är ganska förkyld. pussR

aj

nu ska jag stänga datorn och fixa lite, sen lägger jag mig och försöker bli lite friskare tills imorgon. ny skola, nya människor, nya utmaningar. nervös x10. uppdaterar imorgon, pussR

bitch, did you see'em?

du säger det inte, eller visar det.
men jag vet precis vad du/ni tycker och tänker om mig.
och det sårar mig, att inte bilda en egen uppfattning.
varför lyssna på en av två?

jag fortsätter att le när jag ser dig, trots smärtan

jag, konstigt nog, orkade fota sakerna och lägga upp. en applåd. känner att jag inte ska få fler saker av mamma och pappa nu.. det har varit en hel del denna månaden. älskar båda mina baggy jeans, de på bilden inhandlades idag. ska såå göra min egna framsida på min kalender. awesome. nu väntar crubb, later!





väla

hemma igen, blev ett par byxor och nagellack rikare. även skolkalender och sådant. fotar och lägger upp sen för nu ska jag slänga mig i soffan och glo film, pussR


du är, och kommer alltid förbli en stor del utav mig

hosta, snuva och nysar. kan inte bli en bättre start på gymnasiet! ska dra med mamma till väla snart för att inhandla kalender och annat grejs sen ska jag höra av mig till töserna. någon som vill ha förkylning och mensvärk? jag bjussar. nedanstående bild är ett bra bevis på att mallorca bilderna förmodligen inte kommer uppdateras. jag är inte seriös på en enda.. aja, later!


ur so gay and you don`t even like boys


random bild på min nya kärlek i min garderob- mina byxor!


mallorca

jag hade det skitbra och träffade en underbar familj där nere, även annat blandat folk. har blivit så jävla förkyld så hemresan på flyget var inte härlig, täppt i näsan vilket gjorde så alla gångar låste sig. smärta så in i med andra ord. brände bröstet så jag har sår nu, trots insmörjning av vattenfast 35a. creepy?! MEN jag är hemma och är nöööjd! bilder kommer sen när jag orkar lägga in dom.

ni får ju sjukt med credd som varit inne på min blogg så mycket och många även om jag vart borta. puss!

men jag går och röker samma marlboro

ska sticka och kolla jacob när han spelar hockey match nu, sen ska jag hem och städa och packa och massa sånt trams. inte börjat, haha.. men 13 timmar kvar! awesome. puss

.

jag sticker inte ut ur mängden och ändå vill du ha just mig?
varför, när det finns så många fler väljer du mig? som inte kan.


i better keep on walking

förlåt, mega förlåt för urkass uppdatering. var igår först nere i stan och kollade resor och sedan var vi på familia. fick med mig ett linne hem, sen var det ju träning på det. idag har jag varit nere i både stan och på väla. sen drog vi till väla, jag fick med mig en bikini, två nagellack, ett linne och ett par chinos aktiga byxor, skit coola! får inte glömma att jag drar till mallorca på lördag! ska bli så jädra kul! är mör som in i, har haft träning idag. den tog död på mig, speciellt då jag inte var på topp.


only dreaming that you are missing me

trött, tröttare, jonna. har stigit upp, men om hjärnan är på g det är en annan femma. har nyss kladdat på mascara, ska snart göra mig lite frukost sen sticker jag, mamma och pappa ner på stan för att kolla resor. ska ha ett allvarligt snack med en person sen också, om det blir av. sen vid halv sex bär det av till träning! puss

omg.

solade i någon timme, men vetefasen om det gav resultat. hoppas vi drar till mallorca snart, jag vill dit sooo bad. det ska tydligen vara en bra film på 6an klockan 9 ikväll, check it out! hehe, pussR.

random pic.

om jag var en kaffedrickare hade det suttit fint med en kopp nu

har sovit stenhårt tills tjugo i ett idag, vad händer med mig?! ingen träning idag vilket kommer få mig att känna mig rastlös. ska kolla hockey ikväll så det blir att dra på sig varma kläder. ska väl långsamt börja fixa mig nu, skriver senare. puss

ojoj

ska sova tidigt idag, grymma på att besöka mig idag. det är underbart kul att blogga då! godnatt sweeties

haha mamma då

*lyssnar på highway man*
mamma- pappa har redan tröttnat på låten, han får nog utbrott snart.
jag- haha, jag vet!
mamma- du tycker om den va?
jag- den svänger.
mamma- herregud jonna, det är något jag hade sagt. inte DU!

hahaha, du är för go! mitt öra bildar mer och mer smärta, har fått ett fete blåmärke bakom örat? creepy.

vi blev som dom andra

hahaha, alltså.. robin, robin..robin... wierdo. stötte nyss till staven, det var inte världens skönaste känsla direkt. sitter och lockar mitt hår..ännu en gång utav tråkighet hehe. ska glo klart tonårsliv på tv sen snart drar jag till träning, woho! ska bli ruuliit.

förvarning?

mamma är lika random som vanligt, vi hade precis gått ur bilen i stan och gick mot lindex hållet då hon kläcker ur sig ''är du redo för en till piercing idag?'' glad och chockad som jag blev sa jag ju såklart ja direkt då jag gått och väntat i två månader nu. vi traskade till gecko och beställde tid direkt klockan 12, det gjorde inte ett dugg ont. stack bara till lite och resultatet är jag nöjd med! fick även med mig en efterlängtad skjorta hem.



sovit 6 timmar

och ska på stan nu, orkar egentligen inte men ska ha de två ringarna jag spanat in! så är det bara, ska senare glo lillebror när han spelar hockey och efter det så ska jag träna. puss

vad gör jag dagen då du inte existerar i min värld?

aah, okej. dålig uppdatering, har haft en tråkig jävla söndag. lockat mitt hår, blev ok. kollar bilder och tänker medans jag lyssnar på musik, max underhåller mig även på msn. denna bilden var ju ett bra tag sedan som den togs..

jag var säker vid din sida


vet den är sååå gammal. men kom nyss att tänka på den.
''kasta fetaost på allihopa'' hahaha

jag gör vad jag kan, drömmer mig bort

hackade nästan tänder i bilen påväg hem, tränade två timmar i ösregn. besviken är jag också, varken mitt huvud eller min kropp vad/är på topp. är helt död idag, vetefan vad jag gjort? gjorde mitt bästa vilket är huvudsaken. alla har sina dåliga dagar, handlade bullar med mamma innan vi åkte hem så ska snart käka ''frukost''. uppdaterar senare.

ät fett och socker tills du spyr

vaknade av väckarklockan nyss, jag vill bara somna om. och vädret är för jävligt. jag känner mig ungefär som en (tänker på en bra liknelse men kommer inte på något) iallafall, ska äta en snabb frukost sen sätta mig i bilen och åka upp till ängelholm. jag är verkligen inte på humör för att springa i regn idag. uppdaterar senare!

romeo fick julia, natt fick dag

jag kan inte stoppa känslan av tårar som bränner i ögonen på mig. 
dagboken, den har svarta utspäda fläckar på sidorna som handlar om dig.
jag vet det är fel att tycka illa om, men jag kan inte låta bli att börja hata. på samma gång som jag älskar. att förlora något som betyder näst intill allt för mig, alla minnen, skratt, tårar och skrik. var allt onödig tid? betydde det ingenting? för om det betydde något, varför låta allt flyga iväg med vinden? jag har gjort fel, likaså du. men jag är svag, är inte envis nog. för jag ger upp, jag tänker inte leta efter nycklar vars dörr inte längre existerar. jag får fortsätta le och skratta genom gamla papper vi skrivit på, videor vi gjort och bilder vi tagit. om du bara visste hur jag känner, hur tom jag är. om du bara förstod vad jag menar, vad jag vill få dig att förstå.. ingen kan någonsin ta din plats. det vet du lika mycket som jag. för du är halva mig, och jag trodde inte jag någonsin kunde älska någon så som jag älskar dig. jag har alltid sett upp till dig, min egna förebild. att du kan ha en så stor betydelse för mig hade jag aldrig anat första gången jag såg in i de blå ögonen.

det låter som ett kasst farväl i en b-film. men det är inget farväl. mer ett långt hejdå. 
eller också så är det mitt sätt att säga du var bäst, tack för tiden.

det är nu jag fått upp ögonen för alla andra

äeh, jag sket i det och stannade inne. ska snart nanna, träning klockan tio imorgon i ä-holm blööö för tiden. men yeeey för laget! onödigt inlägg. ohyes
''hon spar sig till en man som kan älska precis som bara kära kan''


töntarna

har sprall i brallan och funderar på att springa ut på gräsmattan för att försöka mig på kullerbyttor. men vågar jag det själv? njae.. som värst bryter jag väl nacken. min kära, söta, underbara lilla mamma har tvättat mina converse, både dem rosa och vita. gud vad fina dom blev! ska tjata till mig ett par blå eller röda också, hihi.
nu jädrar ska jag ut och göra kullerbyttor!

pics

kolla vad jag fick av pierre igår! helt mega super duper glad, han är så random. haha, men jag tycker om honom väldigt mycket även om han inte får ge mig saker. lägg märke till min fina gest på den sista bilden



o-m-g

satte på tvn och såg det nyss började en film på fyran, channing tatum är med! denna mååååste ses. off i någon timme, herrå!

för vem som svek vem först


glasögonormen reflekterar ljuset

pierre stack nyss med mamma, pappa och jacob. dom lämnar honom på knutan och dom ska spela golf. har numera jävligt tråkigt, så ska gå och lägga mig i solen och bättra brännan som inte längre existerar. ska även fota en sak och visa er senare idag, när jag orkar höhö. btw, ni är ju grymma på att hitta till min blogg! blir skitglad.
 
förjävligt att bli misshandlad av sin egen pojkvän, detta är dock gammalt. hehe

ingenting

jag lever, innan klockan ens slagit tio. pierre är en jädra morgon människa så tjugo i åtta när jag vaknar till och tittar på honom så ligger han och läser min frida tidning?! åååh.. jobbigt liv jag har, haha. ska på stan med mamma idag så lämnar pierre på knutan om någon timme, sen händer väl inte mycket idag. om någon vill göra något så kan ni ju höra av er på min mobil :) puss

btw

hahahahah, fattade ni? pierre+jonna, p+j= pj. PJ, PIERRE OCH JONNA. fan, den gav mig ett gott skratt!

pj

ska bara skriva ett litet snabbt inlägg, var ute med julia nyss, gick ett bra tag. kanske en timme eller så, fick även den saken till min klubba. rosa och snyggt! ska bli spännande att prova det senare. pierre degar med sin dator i min säng så ska invardera honom nu, pussR.

don't you want me baby?

sitter här med lockigt hår, det blev fail idag så känner mig inte alls nöjd. pierre är väl snart här om han inte missar bussen vill säga. ska dra till julia med pierre senare ikväll för att hämta en tejp julias mamma fixat åt mig jag skulle pröva. alltid kul att träffa henne! får väl fixa det sista nu, puss.

så fresh, så clean, så på

jag står och stirrar på dig som om du var något nytt för mig, en ny människa.
lyssnar med häpnad när du pratar, har jag hört dig prata förut?
hör dig skratta, ser dig le. var det såhär det kändes?


25/7

sov till tio över tolv idag, var helt död. och drömde världens hemskaste dröm, att jag var otrogen. ana min lättnad när jag vaknade och insåg jag hade drömt! idag ska vi ha gäster, dessutom kommer pierre och sover här så måste städa mitt rum, sticker senare med mamma och handlar på maxi. uppdaterar senare!

Kent – Skisser för sommaren
Kent – Ingenting
Melissa Horn – Med ena foten utanför
Melissa Horn – Lät du henne komma närmre
Melissa Horn – Jag kan inte skilja på


what if

nej, nu har jag kämpat med ögonen länge nog. griffin ligger i min säng och sover, vill bara lägga mig brevid honom och somna med näsan inborrad i hans päls. jag uppdaterar imorgon, puss på mina läsare!

don't sing to me cause it hurts me to hear that melody that was good to me before.

sitter och degar vid datorn, min pojkvän är elak mot mig buhu. fast rätt gullig ibland, då och då. när han vill, vill säga. jag har ett grymt lag, som jag nämnt förut. skriver kanske någon fjuttig till uppdatering senare.

jag begär inte din vänskap, bara att du förstår.


men mig får du inte tillbaks

förlåt för lite kass uppdatering idag, är helt död efter träningen. blööh, sitter och lyssnar på melissa horn. den kvinnan är helt fantastisk, hennes låtar och texter är så jävla bra. men hatar egentligen såna låtar då jag börjar tänka som en gnu och känna massa onödiga känslor.

skisser för sommaren

jävla apa vad johanna är seg ibland.. sitter här och dör :( haha, nej nu ska hon komma till ränderna annars kommer jag hem till henne. skriver sen innan träningen

j&j

hey, fixar mig. börjar få lite bråttom, kinderägget var snabbare än vanligt så hon är färdig före mig för en gångs skull ;o hihihi, jaja nu ska jag fortsätta så drar jag ut med henne snart :D poss

har fight med ögonlocken

det gör ont att älska en människa så mycket som jag älskar dig.
det var inte bäst såhär, det hade varit bättre att långsamt glida isär.

ice ice baby


i miss you so much.

dom jävlarna bedrog oss, en efter en

ESSAN ÄR PÅ G! ingen träning ikväll, cutcut. och vart tog solen vägen? jag som skulle cykla.. uppdateringen blir kass från och med nu. puss


svullet

precis utstigen från duschen, ska dra på mig kläder och fixa håret, smink, food osv nu. för sen kommer världens bästa essie! woho, i miss her. träning sen ikväll, ska bli skönt somfan att komma på bra humör. hör väl av mig senare, tudels
hittade denna, hahaha :')

fjortisinlägg.nu

finner inga ord. vill bara skrika. ska fan böla röven av mig.


stockholm baby


















bilden på mig är stekhet, tagen imorse då jag var nyvaken. därav påsarna under ögonen, sweet.
hoppas ni blev nöjda för detta tog ett jädra tag att ladda upp!

im in miami bitch

''jag bryr mig inte om hur han är sålänge jonna är lycklig''
det krävs inte bara en kille för att göra mig lycklig, även en bästavän. var är du för att jag ska vara lycklig?

missta mig inte..

..det är absolut inte därför jag tycker om basshunter. nej för sören! hate that mr. a

vi lämnar det åt kungen

klockan är snart 3 på natten, och jag undrar vart in i pipsvängen* min familj håller hus? VI SKA UPP 7 IMORGON! okej.. ingen panik jonna.. ska packa ner sakerna sen måste jag.. bädda sängen också. skit, jaja. detdär med bloggdesign och header lämnar jag somsagt till kungen sålänge. inget mer bloggande på några dagar nu, pussR

bara jag som ser dubbelt nu på natten? eller han har en ''lika som bär'' tvilling?


tack för de finaste skratt och minnen vi skaffat.

[x] plattång
[x] mobilladdare
[x] när jag hör din röst
[x] solglasögon
[x] kläder
[x] ipod
[x] kamera + laddare

hm.. tror inte jag saknar mera nu.

du är inte av med mig förens du skriker dra åt helvete rätt upp i ansiktet på mig.
du är mig, jag lämnar inte ifrån mig halva min kropp och själ.

stockholm here i come

juste! jag drar till storstaden imorgon, kommer hem på tisdag. ska bli rätt nice att skita i problemen ett tag. kommer dock sakna världens mysigaste kille som var här innan idag. han vann våra brottningsmatcher.. as always. en dag får han igen, det vill jag lova. ska snart nanna kudden, upp 7 imorgon. väntar dock på att mamma och pappa ska komma hem. dom är lite.. sega tycker jag.


some pics with my sketna digitalkamera







hey baberiba

håller på och fixar på bloggen, så nej. även om jag inte kan någonting om bloggdesign så ska den inte se ut som den gör nu. jag ska pröva mig fram en massor. pussar

RSS 2.0