åh jag minns

hejdå blogg.se, ses på http://jonnaantonia.devote.se/ 

jag faller

efter en hemsk gårdag med illamående och tre meter tjock hals så ligger jag numera död med whiskey och rök röst i min säng. lovet var helt underbart med bra folk! ska sätta mig med historia och samhällskunskap sen inväntar jag mamma som lovat köpa piggelin med sig hem. bara några veckor kvar tills sommarlov, awesome.

.

en längtan som stod varje dag som jag lidit.

hello

igår var jag först på mezo i stan med ida och sofia sen drog jag hem och käkade sen blev det glumslöv hos malmberg med sofia och johanna. har nyss städat hela huset inklusive min lillebrors rum, hur snällt?! aja, nyduschad och ska börja fixa mig. puss

lovebox

'å jag tänker låta er tycka och tro vad ni vill. för vi vet sanningen.

down

espresso house med essan i hamnen, grillat med bra människor och krök. nannade med essie och moa hos essies pojkvän så efter 1,5h sömn så ska jag ta cyklen ut i det fina vädret till mormor och morfar för att käka lunch. suveränt, ikväll nannar förmodligen johanna här sen är vi borta hela dagen imorgon. hihi, puss.

mr saxobeat

borde förflytta mig till duschen och fixa mig. ska spendera dagen med essie och förhoppningsvis andra underbara brudar. ska, utan att lova för mycket, lägga upp en bild på dagens outfit endast för att min blogg är så död och tom på bilder. puss

sommarplåga 2011

om jag alltid håller med dig, fast jag tycker du har fel.
om jag låtsas att jag bryr mig, när du köper nya skor.
om jag skrattar på rätt ställe fast du inte är så kul.
om du tror att jag är farlig, kanske tänder du på det.
vill du ligga med mig då? om sanningen ska fram, vill du ligga med mig då?

.

Don't get mad when a girl cares too much. Worry when she starts to not give a fuck

det måste få ett slut, snart. innan allt ramlar ihop.

tack för allt och inget.


-

i can't live with, or without you.


kjhgujjk

ont överallt. jag vill inte till läkaren. jag vill inte till skolan. jag vill inte att denna dagen ska komma. jag vill inte. men jag måste.

na na na

sex in the air, i don't care, i love the smell of it.
sticks and stones may break my bones but chains and whips excite me.
come on, come on, come on, i like it, like it, come on.

och nu kom allt fram med en flaska i hand

känner att jag varit aktiv denna helgen, igår hade jag två träningar i lund och när jag kom hem lirade jag landhockey med jacob och filip. idag vaknade jag vid halv tolv, käkade och drog ut och spelade landhockey igen. sitter med träningsbyxor och rögle tröja och känner mig duktigt taggad för att springa i pålsjö en runda, men sen har jag en biljett till HIF jag kanske borde utnyttja? men.. springa känns faktiskt mer frestande än fotboll faktiskt. skriver senare!
btw: ja, det är filip som bär mig för jag inte pallade åka mer, eheheh. makt.



''för det är så det ska va''

att se andras fel, är så mycket lättare än att se sina egna.


swwwwiiingflyyyy

stormvind ute, fick hålla i keppan. sitter just nu och har en lek med min katt, var gång jag vänder huvudet och kollar på honom så blundar han, när jag kollar bort så tittar han och så håller det på. men jag har snabbare reflexer än honom. ska nog duscha osv nu, men vill inte släppa ut fiskbensflätan ida gjorde på mig idag. jajaja, jävla tjat.

you don't hurt me, no more

ae, var duktigt taggad inför träning ikväll så har inte sommarträningen börjat än.. 16e april. ska jag sitta hemma och rulla tummarna tills dess? åhnä. ska dra ut morsan på en springtur.

love, don't let me go




dilf

fyfan vad jag inte hade bangat trots att han var runt typ 30 års åldern när jag föddes.

don't know why i hate to love

en sak, som ni flesta som är ointresserade av hockey inte vet är att grabbarna oftast (eller ja, dom som vågar) odlar slutspels skägg. WHY?! det är så in i helvetes fult, ni går runder med en skog i fejan. vad hade ni tyckt om vi hockeybrudar skaffade buskar där VI kan? haha ae, don't get it

hey

ja, jag hatar folk som skriver det offentligt och jag gillar inte att skriva det själv. men fyfan vad min pojkvän är awesome, är så jäkla glad att jag har honom. puss min fina

aye aye aye

somnade inte förens halv tre inatt så ska nanna nu, sovmorgon och casper imorgon. en bra dag alltså! puss

empty

är så jävla rå för tillfället, hejdå bloggen innan jag skriver något jag lär ångra.


yeah my life a bitch but you know nothing 'bout her

i don't want you to want me.
what comes around, goes around.

what are words if you really don't mean them?

mest legat och sovit idag då det har varit en skitdag. humöret är i bottnen och mår inte alls bra. kollade runder på youtube igår och hittade willow smith med whip my hair. ungen är alltså 10 år, så jäkla duktig och grymt cool för den delen också! hon kommer nog verkligen bli något. då min blogg vägrar lägga upp videos så länkar jag den istället, värd att lyssna på! http://www.youtube.com/watch?v=ymKLymvwD2U

love is wicked

för ögonen svider och hjärtat det bränns.


whipe my hair

sista ispasset för denna säsongen. ska dock förmodligen till lund i nästa vecka med två tjejer från laget, där är ett tjejläger. kom nyss hem, så ska in i duschen sen vid fyra tiden ska jag och pappa till ängelholm igen för att se j20 i kvartsfinal. hockey dag, löve it! vet inte alls vad som händer ikväll, hör av er om ni vill göra något. puss!

fuck you

drar ner till stan för att träffa sofia sen pyser vi till erik. puss

are you gonna go my way?

läste fina essies blogg precis där hon hade skrivit en sak som jag tidigare inte reflekterat över. helsingborg är en död stad, den är inte längre staden man är stolt över att bo i. helsingborg är en stad där alla är en och samma person. vilka du legat med, brutit kontakten med eller åkt buss med i förra veckan -det vet alla i helsingborg. folk man inte har fört en endaste konversation med står och glor snett på dig på stan, för dom ''vet vem du är''. dina kärleksrelationer blir genast snackisar ''dom passar inte'', ''han är för snygg för henne'', ''han leker bara med henne''. folk kan inte vara glada för din skull. man kan inte unna en annan person något bra. folk klär sig likadant, har samma frisyrer och hårfärger. man vågar inte vara sig själv, och den som vågar blir genast en pajas. jag är trött på helsingborg, så jävla trött. men nog fan är jag inte bättre själv, för jag är en av alla dom i helsingborg.

du är bäst nu, men du var bättre förr.


och jag antar att när man älskar någon såhär innerligt,
 så är inte ens älska ett tillräckligt starkt ord.


RSS 2.0